T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Fatin Rüştü Zorlu İlkokulu

Fatin Rüştü Zorlu İlkokulu

Telefon
0312 553 4786
Belgegeçer
0312 553 4786
WEB
https://frzilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Atayurt Mahallesi Evliya Çelebi Cad. Yapracık Toki Konutları 4471. Sok. No6 Etimesgut/ANKARA
Vizyon
FATİN RÜŞTÜ ZORLU İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
FATİN RÜŞTÜ ZORLUİLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ .*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :31
Öğrenci :603
Derslik :32
Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
BT Sınıfı :2
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5200
Revir:2
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
09.10-14:50
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulus Adnan Saygun Caddesinden kalkan 120 numaralı belediye otobüsü Opera-Sıhhıye-Bakanlık-Eskişehir Yolu güzergahıyla Yapracık TOKİ konutları varır. 516 nolu belediye otobüsü Sincan-Saraycık-Yenipeçenek-Çiçektepe güzergahıyla Yapracık TOKİ konutlarına varır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ulus: 33 km Etimesgut:12 km Sincan: 16 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Etimesgut Halk Eğitim Merkezi ve Hacettepe Üniversitesi destekleriyle savunma sanatları, temel hareket becerileri kursları devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuzda E-Twinning, Okulum Temiz, Ades, Evtap projeleri devam etmektedir.
Yazdır