ANKARA / ETİMESGUT - Fatin Rüştü Zorlu İlkokulu

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN  100.YIL KUTLAMALARI KAPSAMINDA OKUL VE SINIF İÇİ ETKİNLİK VE PANOLARIMIZI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE HAZIRLADIK.. ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZİN TEMİZLİK VE DÜZEN ALIŞKANLIKLARINI PEKİŞTİRMEK AMACIYLA OKULUMUZDA UYGULAMIŞ OLDUĞUMUZ "HAFTANIN EN TEMİZ SINIFI" UYGULAMASINDA BU HAFTANIN EN TEMİZ SINIFI 1-G SINIFI OLDU VE KUPAYI KAZANDI. SINIF ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE  TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

13 EKİM ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞU KUTLAMALARI KAPSAMINDA OKULUMUZDA PANO HAZIRLANARAK ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA TÖREN DÜZENLENDİ. YAPILAN TÖRENDE ÖĞRENCİLERİMİZ GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ İLE İLGİLİ YAZI VE ŞİİRLER OKUDULAR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

13 Ekim 2023 Cuma  günü okulumuzda Deprem Tatbikatı ve Personel Tahliye tatbikatı yapıldı. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen tatbikatta İlk siren sesi ile çök-kapan-tutun hareketlerini yapan öğrencilerimiz 2. Siren sesi ile okulu tahliye ettiler Okulumuz toplanma alanında toplanan öğrenci ve öğretmenlerimize Okul Müdür Yardımcısı Şeenr ŞEN konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FATİN RÜŞTÜ ZORLU İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI AŞAĞIDA BELİRTİLEN TARİH, YER VE SAATTE YAPILACAKTIR.

Eyl

1.Sınıf öğrencilerimiz bahçede okuma yazma etkinlilkleri kapsamında "el ele" hecelerini yazdılar. Emeğini geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü okulumuzda kutlandı. 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle anıyoruz.Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz demokrasi zaferimiz kutlu olsun.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuzda, okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle coşkuyla  kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende okulumuz öğrencileri günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı, şiirler okudu.1.Sınıf öğrencilerimize ,hepbirlikte "Okulunuza Hoşgeldiniz" dedik.Öğretmen ve öğrencilerimizin özveriyle hazırladıkları gösteriler beğeni ile izlendi. İlköğretim haftasında programı hazırlamada emeği geçen  öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul müdürümüz Samed ESER'in açılış konuşmalarıyla başladı. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Canan BOZDEMİR'in kuruculuğunu yaptığı "THE POWER OF ART IN SPECIAL EDUCATION"-"ÖZEL EĞİTİMDE SANATIN GÜCÜ"  eTwinning PROJEMİZ TAMAMLANDI. Özel eğitim sınıfı öğrencilerimizin katılımıyla yürütülen projede öğrencilerimiz resim,müzik ve drama çalışmaları yaptılar. projeye katılım sağlayan öğrencilere katılım sertifikaları verilerek proje çalışmalarımız tamamlanmış oldu. Emeği geçen öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Canan Bozdemir'in kuruculuğunu yaptığı THE SCREEN İS SMALL, MY FAMİLY İS BİG-EKRAN KÜÇÜK AİLEM BÜYÜK eTwinning PROJEMİZİ TAMAMLADIK..özel eğitim sınıfı ve 4-B.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla  boş zamanlarınıda ekranla ilgilenme süresini azaltıp evde aileleri ile birlikte etkinlikler gerçekleştirildi.  Keyifli bir proje süreci geçirildi. Katılım sağlayan öğrencilerimize katılım sertifikalarını okul müdürümüz ve proje kurucumuz verdi.Emek veren Öğretmen öğrenci ve velilierimize teşekkür ediyoruz.