ANKARA / ETİMESGUT - Fatin Rüştü Zorlu İlkokulu

May

THE SCREEN IS SMALL, MY FAMILY IS BIG-EKRAN KÜÇÜK, AİLEM THE SCREEN IS SMALL, MY FAMILY IS BIG-EKRAN KÜÇÜK, AİLEM BÜYÜK eTwinning PROJEMİZİN ONLİNE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.VBÜYÜK

THE SCREEN IS SMALL, MY FAMILY IS BIG-EKRAN KÜÇÜK, AİLEM BÜYÜK

May

OKULUMUZ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ CANAN BOZDEMİRİN KURUCULUĞU ÜSTLENDİĞİ TÜRKİYE'DEN  10 ORTAK VE LETONYA ROMANYA VE HIRVATİSTAN ve ERMENİSTANDAN 4 ORTAK İLE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ THE SCREEEN IS SMALL,MY FAMILY IS BİG-EKRAN KÜÇÜK AİLEM BÜYÜK e Twinnning PROJEMİZİN TANITIM VİDEOSU  TÜM PAYDAŞLARIMIZLA PAYLAŞILMIŞTIR.

May

Projemizde yer alan öğrencilerimizle tanışma toplantımızı,web2 araçlarının kullanımı bilgilendirmesini gerçekleştirdik.Okul genelinde tüm öğrencilerimizle  Teknolojiyi doğru kullanma farkındalığı videolarımızı sınıflarımızda izledik.

May

"THE POWER OF ART IN SPECIAL EDUCATION"-"ÖZEL EĞİTİMDE SANATIN GÜCÜ"   eTwinning Projemiz  etkinliklerini tamamladık.Öğrencilerimizle keyifli ve verimli bir süreç geçirdik.

May

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Canan BOZDEMİR'in kuruculuğunu yaptığı projemizin 4 hafta süren Aile ile yapılan 4 etkinliğini tamamladık. Katılım gösteren ailelerimize,öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz özel eğitim öğretmeni Canan BOZDEMİR'in kuruculuğunu yaptığı 10 Türk 4 Avrupalı toplamda 14 üyenin bulunduğu projemizin Afiş,Logo,Ekip ve Öğrenci Ekip posteri tüm üyelerle paylaşılmıştır.

Ock

projelerden sorumlu Okul müdür yardımcımız Şener ŞEN okul öğretmenlerimize eTwinning projeleri ve yöntemleri ile ilgili bilgi verdi. Katılımlarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinde yer alan öğrencilerimiz ve tüm öğrencileirmiz için eTwinning yürüten öğretmenlerimiz tarafından eTwinning projeleri ve Web2 araçları kullanımı ile ilgili eğitimler verilmektedir. Projelerde yer alan öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Canan BOZDEMİR'in kurucusu olduğu The Power Of Art  İn Specialy Educatıon - Özel Eğitimde Sanatın Gücü adlı eTwinning Uluslararası Projemiz tamamlanmıştır. 3 farklı ülke ile yapılan projede katılım gösteren öğrenci-öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Fatin Rüştü Zorlu llkokulu olarak okul amaçlarımızı gerçekleştirmek için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile ortak kararlar almaya önem gösteriyoruz.